Σχεδόν δεδομένη θεωρεί τη μεταγραφή του Σοτζέι Μασούντ στην ΑΕΚ ο Κώστας Κετσετζόγλου. «Θα μείνει ελεύθερος και από εκεί και πέρα μένει να τα βρει στην ΑΕΚ που θέλει συμβόλαιο για έξι μήνες συν ένα χρόνο, αλλά δεν αποκλείεται να υπογράψει τελικά για ενάμιση χρόνο κλειστό συμβόλαιο, όπως θέλει και ο Ιρανός», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Για μένα είναι ο πιο τεχνίτης παίκτης του πρωταθλήματος. Θα έρθει επειδή τον θέλει ο προπονητής και έχω την αίσθηση ότι τον θέλει για βασικό», πρόσθεσε για τον μέσο του Πανιωνίου.

Όσο για το θέμα του αριστερού εξτρέμ, είπε πως η ΑΕΚ «… δεν θα περιμένει για πολύ τον Ερνάνι. Αν η Πόρτο πει πως θέλει να αποφασίσει προς το τέλος του Ιανουαρίου θα πάει για άλλον», υπενθυμίζοντας πως προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση αμυντικού χαφ και τελευταία ανάγκη είναι ένας αριστερός μπακ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολα να προλάβει τον τελικό ο Γιακουμάκης - Οι δηλώσεις του Σαββίδη ήταν δεσμευτικές»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει τρομερή συσπείρωση στην ΑΕΚ, ένα εκπληκτικό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων»

Δεσύλλας: «Έκπληξη αν θα μείνει ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - Διαφορά φιλοσοφίας και αγωνιστική εικόνα οι λόγοι»

Τάισον: «ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα μες το μυαλό, μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»

«Μην ξαναβγάλεις το σκουφί»: Αποθέωση για τον Λουτσέσκου απ’ τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές της τέταρτης αγωνιστικής των play outs

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Γιουρέλης

Τσανάκας: «Εύκολη η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, η μεγάλη διαφορά ήταν ο Τσικίνιο»

Ντέμης: «Πήρε το ντέρμπι πάρα πολύ εύκολα η ΑΕΚ, δεν είδα έναν ΠΑΟΚ να μπει για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο»

TAGS: A.E.K.