Με εξαίρεση τους δύο νεαρούς που πρέπει να αγωνιστούν βάσει κανονισμού, η ΑΕΚ έχει πληθώρα επιλογών σε όλες τις θέσεις εν όψει του μεθαυριανού Superbet Super Cup απέναντι στον ΟΦΗ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Καλοσκάμης και ο Αλεξίου θα παίξουν υποχρεωτικά την Τετάρτη. Ο Χριστακόπουλος είναι τραυματίας, ενώ δεν μπορεί η ΑΕΚ να κατέβει με τον Μπαλαμώτη τερματοφύλακα. Πρέπει αυτά τα δύο παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ καλά το Σάββατο να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Ο Βιτάλις έχει βάλει υποψηφιότητα να είναι στην αποστολή, ίσως και για την ενδεκάδα. Δεν έχουμε ακόμη κάποιες ενδείξεις για το βασικό σχήμα, ο Νίκολιτς έχει πάρα πολλές λύσεις. Θα δούμε μεγαλύτερο ροτέισον φέτος, γιατί έχει αναβαθμιστεί το υλικό της ομάδας», ανέφερε.

Όσο για τους Ελίασον και Πένραϊς είπε: «Υπάρχει βάση στα όσα βγαίνουν από την Βραζιλία για τον Ελίασον. Οι μάνατζέρ του συζητάνε. Η ΑΕΚ είναι θετική να τον παραχωρήσει, ο ίδιος θέλει να πάει. Δυστυχώς τα δύο τελευταία χρόνια δεν είχε το μυαλό του να παίξει στην ΑΕΚ, μόνο ένα καλό παιχνίδι έχει κάνει και δεν βοήθησε καθόλου ως αλλαγή. Η Ρέιντζερς ενδιαφέρεται για δανεισμό του Πένραϊς. Μπορεί να γίνει και εκεί κάτι και να πάει στην πατρίδα του».

Τέλος, ανέφερε πως «είναι ανοιχτό ακόμη να επιστρέψει ο Ζοάο Μάριο, γιατί υπάρχει μεγάλη εκτίμηση γι’ αυτόν στην ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.