Στην προσπάθεια της ΑΕΚ να διαχειριστεί τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τα κρούσματα κορωνοϊού αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι όλα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα του σημερινού τεστ (που θα είναι το τέταρτο μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ουκρανία).

Εξήγησε, δε, ότι σε περίπτωση που βρεθεί κι άλλος παίκτης θετικός (πέρα από τους οκτώ που είναι ήδη γνωστοί), θα τεθεί νοκ-άουτ από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς δεν βγαίνουν οι μέρες για να προλάβει να συμπληρώσει δυο αρνητικά τεστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Γίνεται ξανά αιμοδότης στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας ο Παναθηναϊκός»

Τσορμπατζόγλου: «Τις επόμενες ημέρες ξεκαθαρίζει η κατάσταση των τραυματιών ενόψει Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Τι έκανε ο Ολυμπιακός στα δύο προηγούμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Βάργκα και Ρότα θα είναι στη διάθεση του Νίκολιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση του Άρη - Συνεχίζει θεραπεία ο Γαλανόπουλος

Τσακίρης: «Το μόνο άγχος στην ΑΕΚ είναι οι διεθνείς για να στραφεί σε Ολυμπιακό και Ράγιο»

Νικολακόπουλος: «Το βάρος στους Πορτογάλους στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Η σημασία της παρουσίας Πελίστρι και Σφιντέρσκι στο Μουντιάλ για τον Παναθηναϊκό»

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ θα είναι πάντα πρωταγωνίστρια και σύμμαχος της καθαρής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας»

Ταμπόρδα: «Ο αγώνας με τη Ρόμα άλλαξε τα πάντα για μένα στον Παναθηναϊκό»

TAGS: A.E.K.