Περισσότερο ορθολογική αγωνιστικά είναι η επιλογή Νταντσένκο στα στόπερ αντί του Σβάρνα για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

«Ο Μπακάκης δεν θα παίξει και η πιο λογική λύση είναι ο Νταντσένκο, για να έχεις και τον Σβάρνα για τα στόπερ. Θα δούμε τι θα επιλέξει ο Χιμένεθ», τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και πρόσθεσε για τις άλλες θέσεις: «Ο Γαλανόπουλος είναι 100% έτοιμος και μπορεί να παίξει. Μοναδικός ενδοιασμός είναι το θέμα ρυθμού, καθώς έχει να αγωνιστεί πολλές εβδομάδες. Βλέπω να προτιμά το 4-2-3-1, με τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο, αλλά δεν αποκλείεται κι ένα 4-3-3 με τον Μάνταλο αριστερά. Να δούμε και τις σημερινές δοκιμές».

Όσο για τα μεταγραφικά, μετά τα δημοσιεύματα για τον στόπερ Μπαλμπουενά και τον τερματοφύλακα Ερερίν, είπε: «Κυκλοφόρησαν κάποια ονόματα, αλλά δεν βλέπω να προχωρούν. Ο Ερερίν είχε απασχολήσει τον Ιανουάριο αλλά δεν νομίζω να προχωρήσει. Για την άμυνα ο Ντα Σίλβα είναι μεγάλος στόχος και σίγουρα η ΑΕΚ θα ήθελε μυστικότητα, αλλά το θέμα βγήκε. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και περιμένουμε το αποτέλεσμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.