Δύσκολη αποστολή περιμένει για την ΑΕΚ στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό σήμερα (17:00) ο Κώστας Κετσετζόγλου, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι στο Αγρίνιο. Τώρα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη πίεση λόγω της ευκαιρίας που έχει η ΑΕΚ να ανέβει μόνη πρώτη. Έχει την ευκαιρία να κάνει γιορτές στην κορυφή, κάτι που δεν σημαίνει τίποτα παρά μόνο για το ψυχολογικό κομμάτι», τόνισε.

«Υπάρχει απογοήτευση για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, μεγάλη κούραση από το ματς με τον Άγιαξ, αλλά και πολλές απουσίες. Δεν είχαμε κάποια επιστροφή από τους απόντες και προέκυψαν και οι νέες απουσίες των Άμραμπατ, Πισάρο και Κάλενς. Ο Πινέδα δεν επανήλθε, όπως επίσης οι Στάνκοβιτς, Αραούχο και Πόνσε. Η πιο δύσκολη περίπτωση από όλες είναι του Αραούχο όπως έχει εξελιχθεί και ο Πόνσε θα επιστρέψει με το νέο έτος, όπως και ο Στάνκοβιτς», πρόσθεσε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Στο κέντρο δεν αποκλείεται να παίξουν μαζί Σιμάνσκι-Γιόνσον. Είναι πιθανό όμως να παίξει ένας από τους δύο μαζί με τον Μάνταλο ή τον Γαλανόπουλο. Γκατσίνοβιτς και Ελίασον θα είναι στα άκρα και μπροστά πιθανότατα θα δούμε Τσούμπερ-Γκαρσία. Η ενδεκάδα θα είναι πολύ αξιόμαχη, απλά δεν θα υπάρχουν πολλές εναλλακτικές μεσοεπιθετικά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Πρέπει να φτιάξουμε τη νοοτροπία μας και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Τσακίρης: «Συγκλονιστική η υποδοχή του κόσμου στην αποστολή της ΑΕΚ - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Κέρκεζ: «Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι και βλέπουμε μόνο το επόμενο»

Σαββόπουλος: «Η ζωή χωρίς τον Μόντσου στον Άρη - Πιθανή η πρώτη παρουσία του Δώνη στην 11άδα»

Δεσύλλας: «Ντέρμπι αντίδρασης για τον Παναθηναϊκό - Πιθανή η επαναφορά της τριάδας στην άμυνα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Γιακουμάκης και ο Ζαφείρης για 11άδα στο ντέρμπι με τον Άρη»

Τσανάκας: «Μεγαλύτερο το κίνητρο του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό - Πιθανό με δυο φορ ο Μεντιλίμπαρ»

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Τεράστιες νίκες για Παναιτωλικό, Ατρόμητο και τρίποντο-ανάσα για Asteras AKTOR

Διπλό-χρυσάφι για τον Ατρόμητο, βάζει σε μπελάδες την Κηφισιά!

Γκαρέ: «Έτοιμος να παίξω όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ακόμη με τον ΠΑΟΚ - Μεγάλη ομάδα ο Άρης, ήρθα με σεβασμό»

TAGS: A.E.K.