Το προφίλ του Ορμπελίν Πινέδα σκιαγράφησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου, επισημαίνοντας παράλληλα την δύναμη που αποκτάει η ΑΕΚ στην μεσαία γραμμή της.

«Δεν έγινε μεταστροφή της Θέλτα, το αντίθετο. Έφτασε σε αυτή την λύση γιατί η ΑΕΚ πήγε στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ένα πολύ σοβαρό ποσό, η Θέλτα ζητούσε 10, αλλά βλέποντας τον Πινέδα να χαλάει δύο τρεις προτάσεις και να θέλει να συνεργαστεί με τον Αλμέιδα, ο πρόεδρος αποφάσισε να τον δώσει αλλά χωρίς να βάλει οψιόν. Ποτέ δεν της έχει βγει σε κακό της ΑΕΚ όταν έχει πάρει παίκτη χωρίς οψιόν, όπως για παράδειγμα με τον Άλβες. Θα δούμε τι θα γίνει τώρα και με τον Πινέδα. Στα χαφ έχει 100%, πήρε όλους τους πρώτους στόχους της. Έχει την βασική τριάδα αλλά και τους Μάνταλο-Σιμάνσκι, δηλαδή μια πολύ καλή πεντάδα. Όταν χάνει την μπάλα, ο Πινέδα κυνηγάει και έχει ένταση, ενώ μπορεί να παίξει και το «ένα-δύο», να φτιάχνει φάσεις. Είναι ένα πολυεργαλείο, μέχρι το Σάββατο πιθανότατα θα είναι στην Ολλανδία», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η «Ένωση» θα προσπαθήσει να κάνει μια νέα… επίθεση στους βασικούς στόχους της για τα σέντερ μπακ, παρότι οι ομάδες τους λένε ότι δεν τους πουλάνε, αλλιώς θα πάει στο δεύτερο πλάνο της.

Παράλληλα, ο Κετσετζόγλου σημείωσε ότι αν δεν βρεθεί κάποια λύση με τον Γαλανόπουλο είναι πιθανό η ΑΕΚ να πάρει κάποιον άλλο, ειδικά αν παίξει με σύστημα 4 3-3.

Ενώ ερωτηθείς για τον Κιάερ, απάντησε ότι δεν υπάρχει κάτι από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων».

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.