Πολύ πιο συγκεντρωμένη θα πρέπει να εμφανιστεί η ΑΕΚ την ερχόμενη Τρίτη κόντρα στην Σίτι στο Μάντσεστερ, όπως ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ έχει ένα πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι μπροστά της, γιατί και η Σίτι θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα από την Παρί. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική η ομάδα και να αποφύγει τα λάθη, αλλά και να είναι πιο αποτελεσματική από τα δύο πρώτα παιχνίδια, όπου είχε πολλές ευκαιρίες», τόνισε.

«Ο Γκατσίνοβιτς δεν έχει κάτι, όλοι οι παίκτες είναι καλά. Η ομάδα έχει ρεπό και από αύριο θα αρχίσει την προετοιμασία της για το ματς της Τρίτης», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάνω απ' όλους η Σίτι: Ο Πεπ επέστρεψε δίχως τυμπανοκρουσίες στο Etihad

Η στιγμή που ο Μουρίνιο αγανακτεί με τον Βινίσιους και τον κάνει αλλαγή στη Ρώμη

Ρότα: «Μας αφήνει μία πίκρα το αποτέλεσμα, πρέπει όμως να συνεχίσουμε - Ανεκτίμητη η στήριξη του κόσμου»

Το μήνυμα του Μάγερ μετά από την ήττα της ΑΕΚ κόντρα στη Σαχτάρ: «Μπορούμε και πρέπει να γίνουμε καλύτεροι»

Τσακίρης: «Μεγάλη η χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ στο Λονδίνο, πλήρωσε ένα ατομικό λάθος»

Οργισμένος Μουρίνιο ενόψει του ΑΕΚ-Ρεάλ Μαδρίτης: «Τέρμα οι δικαιολογίες, δεν είμαστε ανόητοι»

Ο Δουβίκας πέτυχε μοναδικό ρεκόρ σκοράροντας και στα δύο πρώτα παιχνίδια του στο Champions League

Κετσετζόγλου: «Σχετικά εύκολα η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει έναν πόντο, αλλά…»

Aρνητική ιστορία για Ιταλία: Πρώτη φορά που τέσσερις ομάδες της χώρας χάνουν στην ίδια matchday του Champions League!

Τουράν: «Επικίνδυνος ο Κοϊτά αλλά έχει προβλήματα στην επιστροφή του στην άμυνα»

TAGS: A.E.K.