Στα δεδομένα της κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε ότι ο Μάρκο Νίκολιτς θα επικεντρωθεί στη δεξιά πλευρά όπου θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Ρότα-Κοϊτά και προβάδισμα για το δεξί άκρο της άμυνας έχει ο Γκεοργκίεφ.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου θέλει ιδιαίτερη προσοχή και η Ένωση για να νικήσει θα πρέπει να είναι προσεκτική στο αμυντικό κομμάτι, ενώ θα πρέπει να αποφύγει και τα λάθη και δεδομένα θα ποντάρει στη δυναμική της και στις στατικές φάσεις.

Τέλος, μίλησε και το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027, τονίζοντας ότι ο «δικέφαλος» θέλει την παραμονή του παίκτη και είναι σε θέση να του προσφέρει ένα νέο πολύ καλό συμβόλαιο σε χρόνια και χρήματα.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως είναι νωρίς για όλα αυτά, αφού ο Μεξικανός τώρα είναι επικεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, ενώ ακολουθεί και το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

MVP Μαρτίου ο Τετέι στον Παναθηναϊκό

Σταματέλος: «Ακούμε δηλώσεις μετά από κάθε ματς και στο επόμενο ντέρμπι έχουμε χειρότερη εμφάνιση»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ δεν κώλωσε στο γήπεδο που πέρσι διαλύθηκε-Θα κρίνει πολλά η 2η αγωνιστική»

Ο Παπαδόπουλος στο Πανσερραϊκός - Asteras Aktor

Ξέσπασε η σύζυγος του Λουτσέσκου κατά των Ρουμάνων δημοσιογράφων: «Κρυβόμασταν κάτω από τα καθίσματα»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει χάσει την αυτοπεποίθηση που είχε ο ΠΑΟΚ - Έχει ξεχάσει τις δυνατότητές του λόγω των απουσιών»

Δεσύλλας: «Συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός, μπορούσε και τη νίκη αν ήταν πιο τολμηρός - Κορυφαίος όλων ο Ίνγκασον»

Στο Μουσείο της ΑΕΚ ο Φρανκ Κλόπας με την εφηβική ομάδα των Chicago Fire

ΑΕΚ: Δύο ίδιες φάσεις, δύο διαφορετικές λεπτομέρειες που κρίνουν πρωτάθλημα

Football Meets Data: Κατά 75% πρωταθλήτρια η ΑΕΚ-Τι ποσοστά δίνει σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

TAGS: A.E.K.