Στην προετοιμασία της ΑΕΚ για την σημαντική αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης μιλώντας με τους Βάιο Τσούτσικα και Τάσο Νικολογιάννη επεσήμανε ότι λίγο-πολύ τα πράγματα για τις επιλογές του Οφρυδόπουλου για τις επιλογές της 11άδας είναι δεδομένα, καθώς αναμένεται να είναι η ίδια με εκείνη με τον ΠΑΟΚ, ενώ υπογράμμισε το πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή με τις διαθέσιμες επιλογές να είναι λιγοστές.

Σχετικά με τον τραυματισμό του Αραούχο, επεσήμανε ότι, πλέον, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προλάβει κάποιο ματς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσιφτσής: «Επτά τελικοί για το νταμπλ – Να μας γίνει μάθημα η ήττα από τον Βόλο»

Παγκάκης: «Κομβικό το ματς με ΠΑΟΚ, οφείλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες ο Παναθηναϊκός»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται συνεχώς αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις - Τα πλάνα ενδεκάδας του Λουτσέσκου»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό ξέρουν πως τώρα πρέπει να γυρίσουν την κατάσταση και να μπουν σε θέση οδηγού»

Κετσετζόγλου: «Σημαδιακό το αποψινό ντέρμπι για την ΑΕΚ»

Τσιλούλης: Το «ευχαριστώ» σε Ατρόμητο, Αγγελόπουλο και... αφανείς ήρωες για τη μεγάλη επιστροφή του!

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Τιτανομαχία κορυφής που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Με ίδια προσέγγιση για τη νίκη, αλλά με διαφορετικό συμφέρον…

Λεβαδειακός-Άρης: Πρεμιέρα με… ντέρμπι για ευρωπαϊκές ελπίδες!

Βόλος-ΟΦΗ: Για να μείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της 5ης θέσης

TAGS: A.E.K.