Στα δεδομένα της επιστροφής του Μπαρνάμπας Βάργκα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε λόγο για την εκτίμηση ότι η πρώτη προσπάθεια επιστροφής του Ούγγρου φορ θα γίνει στο παιχνίδι του Champions League με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο (14/10, 22:00). Ωστόσο, τόνισε πως οι Ούγγροι λένε πως η επιστροφή του Βάργκα αναμένεται τον Νοέμβριο, μια απόσταση, δηλαδή, 15 ημερών από το ματς με τη Σαχτάρ.

Στη συνέχεια στάθηκε στη μεγάλη αγωνία που υπάρχει στο στρατόπεδο της Ένωσης με τους διεθνείς, ώστε να επιστρέψουν όλοι από τις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων χωρίς κάποιο πρόβλημα, ενώ μίλησε και για τα φιλικά που θα δώσει η ΑΕΚ, εκεί όπου ο Νίκολιτς θα έχει τη δυνατότητα να δει πράγματα και από παίκτες των τμημάτων υποδομής.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.