Ιδιαίτερα σημαντικό είναι για την ΑΕΚ το αποψινό ματς με τον Παναιτωλικό (21:00), καθώς και όσα θα ακολουθήσουν ως τη διακοπή, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ είναι σε μια κρίσιμη καμπή και το αποψινό είναι ένα crash test μετά τις δύο ήττες στα ντέρμπι και την προβληματική εικόνα με την Ηλιούπολη. Πρέπει τα τρία ματς μέχρι τη διακοπή να τα κερδίσει οπωσδήποτε ξεκινώντας από το σημερινό με τον Παναιτωλικό και μετά βλέποντας τη Σάμροκ Ρόβερς και τον ΟΦΗ», τόνισε.

Όσο για την ενδεκάδα είπε: «Η πεντάδα της άμυνας νομίζω θα μείνει ίδια, μάλλον τον Μουκουντί θα τον δούμε από Πέμπτη και θα παίξει πάλι σήμερα ο Βίντα. Λογικά θα παίξουν Πινέδα και Μαρίν στο κέντρο και φορ θα είναι ο Πιερό. Θεωρώ σίγουρο τον Καλοσκάμη κι από εκεί και πέρα υποψήφιοι είναι ο Κοϊτά, ο Ζοάο Μάριο και ο Κουτέσα».

Τέλος αναφέρθηκε στο θέμα του Γιόνσον λέγοντας πως «… του είχε ειπωθεί το καλοκαίρι πως αν βρει πρόταση θα διευκολυνθεί να φύγει, αλλά προτίμησε να μείνει έχοντας ένα μεγάλο συμβόλαιο, πάνω από εκατομμύριο. Για μένα δεν υπάρχει θέμα αδικίας, αλλά μπορούμε να συζητήσουμε αν η απουσία του επηρεάζει την ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Οι απουσίες των τεσσάρων θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς» - Η εκτίμηση για τον κόσμο στην Τούμπα

Sport: «Ο Ριμπάλτα στο στόχαστρο της Εσπανιόλ για διευθυντής ποδοσφαίρου»!

Τσανάκας: «Δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Ανατροπή και «ναυάγιο»: Ο Ματσάρι δεν αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Δεσύλλας: «Σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα με ΑΕΚ ο Μπενίτεθ - Οι πιθανότητες για τη διάταξη του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα ο Ζίνι για βασικός, ο Βάργκα δεν ''κουνιέται'' - Τα δεδομένα για την αριστερή πλευρά»

Τρία προβλήματα για Γρηγορίου στον Άρη

Ματσάρι: «Θέλω να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και ένα ποιοτικό ρόστερ - Όχι επιλογές μόνο με στόχο τη σωτηρία»

Το όμορφο βίντεο της ΑΕΚ με νεαρούς φίλους της ομάδας, Βίντα και μαθήματα «κιτρινόμαυρης» ιστορίας

Δημάτος: «Τα 5 εκατ. ευρώ και το νέο ευρωπαϊκό μονοπάτι του ΟΦΗ»

TAGS: A.E.K.