Την απορία του για τα διαφορετικά κριτήρια στα σφυρίγματα των διαιτητών, με αφορμή την ακύρωση του γκολ του Λούκα Γιόβιτς στη νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου (4-1), εξέφρασε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στο VAR ήταν ο Τσακαλίδης, που την περασμένη εβδομάδα ήταν στο Αγρίνιο και μέτρησε το γκολ του Ελ Κααμπί, που το θεωρώ κανονικό. Ο ίδιος άνθρωπος είδε τη χθεσινή φάση και κατέληξε στο ότι είναι φάουλ, ενώ ο παίκτης του Ατρομήτου δεν έπεσε καν. Οι άνθρωποι κάνουν πλάκα, δεν εξηγείται αλλιώς να έχουν τόσο διαφορετικά κριτήρια. Και είναι το τρίτο γκολ του Γιόβιτς που ακυρώνεται. Η ομάδα δεν πτοήθηκε από αυτό, είναι σε καλή κατάσταση και το δείχνει. Τόσο ποδοσφαιρικά, όσο και από άποψη φυσικής κατάστασης», σχολίασε.

Παράλληλα στάθηκε στη συμβολή του Ρότα στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, στο φορμάρισμα του Γιόβιτς, αλλά και στον τραυματισμό του Γκατσίνοβιτς ευχόμενος να μην είναι κάτι χειρότερο από διάστρεμμα, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεών του. Τέλος σημείωσε πως στον αγώνα της Πέμπτης με την Σαμσουνσπόρ θα δούμε να επανέρχεται ο Ζίνι, πιθανώς και ο Κουτέσα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Μπορούσε να καθαρίσει από ημίχρονο η ΑΕΚ, αλλά το δεύτερο ήταν το χειρότερό της-Δεν βοήθησαν οι αλλαγές»

Νίκολιτς: «Πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό πιστεύω ότι θα έχουμε πάρει αμυντικό χαφ»

Τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ συμπλήρωσαν κάρτες στην αναμέτρηση με τον Asteras AKTOR

Πρόεδρος Πανσερραϊκού για διαιτησία: «Μαύρη σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Ανακούφισε την ΑΕΛ Novibet o Σαγκάλ, βυθίστηκε στην… απελπισία του ο Πανσερραϊκός!

Τσακίρης: «Κλάση και ποιότητα από Γιόβιτς και Στρακόσα, αλλά… ήχησε καμπανάκι για την ΑΕΚ»

Πανσερραϊκός: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο κ. Λανουά»

Η γκολάρα του Γιόβιτς και η ηρωική επέμβαση του Στρακόσα: Τα highlights από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Asteras AKTOR

Ράσταβατς: «Είπα στους παίκτες μου ότι περιμένω να ξαναγίνουμε Αστέρας - Στο 2ο ημίχρονο είχαμε την εικόνα που θέλουμε»

Νίκολιτς: «Έμαθα ότι σε αυτό το γήπεδο η ομάδα είχε δύσκολα αποτελέσματα, επομένως η νίκη είναι σημαντική»

TAGS: A.E.K.