Την πίστη ότι δεν θα επιλέξει ένα σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς ο Μάσιμο Καρέρα για την ΑΕΚ στο σημερινό ματς Κυπέλλου με τον Άρη εξέφρασε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον αέρα του ΣΠΟΡ FM.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο Μπακάκης εάν πάρει το σχετικό ΟΚ από το ιατρικό επιτελείο τότε δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης υποστήριξε ότι σημαντικό είναι το πώς θα διαχειριστεί η ομάδα το ματς υπογραμμίζοντας ότι οι παίκτες του Ιταλού τεχνικού θα αναζητήσουν το γκολ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

TAGS: A.E.K.