Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ παραμένει ο Γιάκομπ Γιόχανσον, καθώς δεν υπήρξε πρόταση για την παραχώρηση του Σουηδού χαφ, ο οποίος δεν υπολογίζεται – σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της ομάδας – τη φετινή σεζόν.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τα δεδομένα στην υπόθεση του διεθνούς μέσου. Η «Ένωση» προσπάθησε εδώ και πολλούς μήνες να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη, όμως για διάφορους λόγους η υπόθεση πήγε προς τα πίσω και φτάσαμε Αύγουστο, χωρίς να έχει απαντήσει μέχρι σήμερα στους ιθύνοντες.

Από την ΑΕΚ εκείνο που προέκυπτε μέχρι χθες ήταν πως αν ο Γιόχανσον δεν συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του, θα περάσει σε δεύτερη μοίρα και θα προτιμηθούν άλλοι παίκτες που είναι στην ομάδα και θα έχουν μέλλον σε αυτή.

Στον «Δικέφαλο» είναι ενοχλημένοι με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την υπόθεση οι μάνατζερ του Σουηδού και πλέον μένει να φανεί αν τα όσα είχαν πει οι διοικούντες την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ήταν κάποιου είδους τρικ για να ανανεώσει ο παίκτης ή αν αυτή είναι η πραγματικότητα.

Όσον αφορά τώρα το θέμα του κεντρικού αμυντικού, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο, αλλά αυτό μοιάζει απίθανο.

Το σκεπτικό είναι η ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση στόπερ, ο οποίος θα είναι άμεσα διαθέσιμος για τις υποχρεώσεις της ομάδας και δεν θα χρειαστεί δύο μήνες για να μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Αν ο παίκτης αυτός έμεινε χθες ελεύθερος από την ομάδα του, θεωρητικά υπάρχει πιθανότητα να αποκτηθεί κάποιος ως ελεύθερος.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.