Κι όμως υπάρχει θέμα προπονητή στην ΑΕΚ μετά τη νέα κακή εμφάνιση και την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό. Τη «βόμβα» την «έριξε» ο Κώστας Κετσετζόγλου στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου τόνισε ότι μετά το χθεσινό 0-0 στο ΟΑΚΑ έχει ανοίξει θέμα προπονητή στην ΑΕΚ με τον Ζοζέ Μοράις να μετράει αντίστροφα στον πάγκο της ομάδας. «Έχει ανοίξει θέμα προπονητή. Εγώ πιστεύω ότι έχει τελειώσει για την ΑΕΚ ο Μοράϊς», τόνισε.

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι παρά το γεγονός πως πολλοί στην ομάδα εκτιμούν τις ικανότητες του Πορτογάλου τεχνικού στην προετοιμασία της ομάδας για ένα παιχνίδι, έχουν αντιληφθεί ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Μοράις αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα διαχείρισης του υλικού και λήψης αποφάσεων.

Όπως υποστήριξε ο Κώστας Κετσετζόγλου, ήδη στην Ένωση υπάρχουν δύο τάσεις για τον νέο τεχνικό. Η πρώτη θέλει τους υπευθύνους να στρέφονται στη λύση ενός προπονητή που γνωρίζει αρκετά καλά την ελληνική πραγματικότητα, όχι απαραιτήτως Έλληνα, χωρίς να αποκλείονται και κάποιοι που έχουν εργαστεί και στο παρελθόν στην ομάδα.

Η άλλη τάση, θέλει τους υπεύθυνους να σκέφτονται μια «λύση» προπονητή από το εξωτερικό. Ενός τεχνικού ο οποίος θα μπορέσει να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και να προετοιμάσει τα πάντα για τη νέα σεζόν.

Κλείνοντας, ο Κώστας Κετσετζόγλου άναψε ακόμη μεγαλύτερη «φωτιά», τονίζοντας ότι ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει ήδη αρχίσει να αναζητά προπονητή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.