Στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ και τη θέση όπου έχει δοθεί προτεραιότητα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι η «Ένωση» έχει εστιάσει στην απόκτηση στόπερ (αφού ψαχνόταν για ενίσχυση εκεί από τα μέσα της περσινής σεζόν).

Αφού τόνισε λοιπόν την επιθυμία ο αμυντικός που θα έρθει ν’ αγωνίζεται και αριστερά και δεξιά, προέβλεψε ότι κατά πάσα πιθανότητα εκεί θα γίνει η πρώτη από τις 3-4 κινήσεις «ενδεκαδάτων» που έχουν προαναγγελθεί.

Εξάλλου, επιβεβαίωσε ότι η «Ένωση» κοιτάζει και για έναν παίκτη που θ’ αγωνίζεται στη δυάδα της επίθεσης, εξηγώντας ότι αναζητείται κάποιος στο επίπεδο των Γκαρσία, Αραούχο και Τσούμπερ, που να μπορεί ν’ αγωνίζεται τόσο ως βασικός στην κορυφή, όσο και ως δίδυμο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

TAGS: A.E.K.