Τις παραμέτρους της μεταγραφικής προτεραιότητας που έχει θέσει εδώ και καιρό η ΑΕΚ (και έχει να κάνει με την απόκτηση ενός ποιοτικού μέσου) ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη και με αφορμή τη φημολογία για τον Ντανίλο Μπαρμπόσα, ανέφερε ότι πρόκειται για μια καλή περίπτωση, που δεν βρίσκεται ωστόσο στους πρώτους στόχους της «Ένωσης».

Υπογράμμισε λοιπόν ότι οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν έναν παίκτη που θα μπορούν να τον βάλουν αμέσως βασικό και θα έχει τη δυνατότητα να δώσει το κάτι παραπάνω από τους υπάρχοντες:

Να είναι δηλαδή αρκετά καλύτερος με την μπάλα στα πόδια, χωρίς ωστόσο να του λείπει η ένταση (που είναι απαραίτητο στοιχείο για το παιχνίδι του Αργύρη Γιαννίκη).

Όσο για το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ, ανέφερε ότι θα ήταν πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ να πάρει κάποιον σαν τον Τσιγκρίνσκι, ωστόσο τόνισε ότι η πληθώρα παικτών που υπάρχει στη θέση κάνει απαραίτητη την αποχώρηση κάποιου για να τεθεί θέμα προσθήκης.

Τέλος, δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί στον Όγκνιεν Βράνιες και στο γεγονός ότι έπαιξε σχεδόν όλο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχοντας διάσειση, χαρακτηρίζοντάς το επιβεβαίωση ότι ο Βόσνιος είναι... τρελός και αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι χρειάστηκε τη βοήθεια συμπαίκτη του για να φτάσει στ' αποδυτήρια μετά τη λήξη.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.