Στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου (και την αυξημένη κινητικότητα σε σχέση με πέρυσι) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα, σημείωσε ότι η «Ένωση» παρακολουθεί πολλούς παίκτες σε αρκετές θέσεις και επανέλαβε ότι δεν θα πάει σε λογική «μπαλωμάτων», αλλά για αναβάθμιση που θα την αναζητούσε ούτως ή άλλως το καλοκαίρι.

Σε αυτό το πλαίσιο επικαλέστηκε ξανά το παράδειγμα του Γιαννούλη, τονίζοντας πως είτε ο ίδιος ο Έλληνας μπακ, είτε ένας ποδοσφαιριστής αντίστοιχα εγνωσμένης αξίας (και με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στην ομάδα) θα μπορούσε να είναι στόχος.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι οι «κιτρινόμαυροι» κοιτούν επίσης για χαφ και έναν μεσοεπιθετικό που να παίζει όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ, εξήγησε τους λόγους που η απόκτηση τερματοφύλακα μοιάζει πιθανότερη μετά το τέλος της σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επίσημη η παραχώρηση του Γκουγκεσασβίλι από τον ΠΑΟΚ στην Γκεζτέπε

Ο Απόστολος Τεληκωστόγλου μιλά στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για τα όνειρα του Λος Άντζελες 2028

Τσακίρης: «Ο Μάγερ είναι έτοιμος να ενισχύσει άμεσα την ΑΕΚ - στο 50/50 οι πιθανότητες για το Champions League»

Η αγκαλιά Βίντα με τον Μάγερ - «Να έχουμε μια φανταστική σεζόν»

Πιερό: «Ο πατέρας μου έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στα παπούτσια μου και το νοίκι - Έχω προτάσεις αλλά περιμένω»

Οι πρώτες στιγμές του Μάγιερ με τα «κιτρινόμαυρα»: Ο Κροάτης στην προπόνηση της ΑΕΚ - Πλάνα bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Η ώρα άφιξης του Γκουστάβο Σα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Τζαλίδης: «Να δείξει μεγαλύτερη διάρκεια η ΑΕΚ – Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκολιτς για Σάμσουνσπορ»

Τσανάκας: «Έχει το ΟΚ του Σαλάχ-Εντίν και προχωρά με τη Ρόμα ο Ολυμπιακός»

Πάει για άλλον χαφ ο Ολυμπιακός: «Ο Τιτραουί δεν πείστηκε από το πρότζεκτ»

TAGS: A.E.K.