Για το πρόβλημα τραυματισμού του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς -που όπως φαίνεται θα τον κρατήσει εκτός του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, υπογράμμισε ότι οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Σέρβος δεν έχουν καμία σχέση με την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πέρυσι στους κοιλιακούς.

Εξήγησε λοιπόν ότι προέρχονται από μια απότομη κίνηση του σώματος που έκανε στη ρεβάνς με την Αντβέρπ και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πλευρά.

Κατά τ’ άλλα, επανέλαβε ότι οι Γκαρσία και Πισάρο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι έτοιμοι και διαθέσιμοι για την Κυριακή, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Βίντα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: A.E.K.