Πολύ σημαντικό για αμφότερους, αλλά περισσότερο για τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε το αποψινό ντέρμπι για την ΑΕΚ ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι κρίσιμο παιχνίδι, πιο κρίσιμο για τον Ολυμπιακό, γιατί αν νικήσει η ΑΕΚ θα βρεθεί στο +9 που δύσκολα μπορεί να καλυφθεί. Αν η ΑΕΚ νικήσει, μπαίνει στα playoffs σαν πρώτο φαβορί με βασικό ανταγωνιστή τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός έχει να χάσει 17 αγώνες, από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, και αυτό κάτι λέει», τόνισε.

Αναφορικά με την παρουσία του Λιβάι Γκαρσία στην αποστολή είπε: «Ο Γκαρσία χωρίς να έχει κάνει ολοκληρωμένη προπόνηση μπήκε αποστολή, κάτι που σε συνδυασμό με την απουσία του Φαν Βέερτ δείχνει ότι ο Αλμέιδα τον υπολογίζει. Για βασικό το βλέπω δύσκολο, αλλά φαίνεται ότι έχει ένα 30λεπτο ως αλλαγή».

Όσο για την ενδεκάδα; «Πιστεύω θα επιστρέψει ο Άμραμπατ αντί του Ελίασον. Για δεξί μπακ φαβορί είναι ο Ρότα, δύσκολα θα βγάλει και τον Χατζισαφί παρότι έχει συνεχή παιχνίδια. Βίντα και Μουκουντί θα είναι τα δύο στόπερ. Στο κέντρο θεωρώ ότι ο Γιόνσον είναι σίγουρος. Αν επιλέξει δίπλα του τον Σιμάνσκι, θα μείνει εκτός ένας εκ των Πινέδα ή Γκατσίνοβιτς. Το βλέπω δύσκολο να μείνει εκτός ο Πινέδα. Έχω την αίσθηση πως θα πάει με τον Πινέδα στον άξονα, τον Γκατσίνοβιτς αριστερά και μπροστά Αραούχο και Τσούμπερ», σημείωσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολογιάννης: «Έβαλε σφραγίδα παντού με το ποδόσφαιρο του ο Σάρι -Μπαίνει στην αγορά με αυτή την κίνηση ο Παναθηναϊκός»

Τσορμπατζόγλου: «Τα δεδομένα για Καμαρά στον ΠΑΟΚ - Μένουν Σβαμπ και Μεϊτέ, υπάρχουν δύο φορ που απασχολούν»

Κετσετζόγλου: «Το λιγότερο 6-7 μεταγραφές η ΑΕΚ-Ίσως πάρει και δύο τερματοφύλακες»

Σταματέλος: «Ο… προβληματισμός για Έσε και το μεγάλο ''θέλω'' του Ποντένσε»

Αθανασίου: «Ζωτικής σημασίας η πρόσληψη προπονητή έως την Παρασκευή για τον Παναθηναϊκό - Το μόνο πρόβλημα με Σάρι»

Athletic: «Τεχνικός διευθυντής στη Νότιγχαμ ο Συριανός, θα έχει ρόλο σε Ολυμπιακό και Ρίο Άβε»

Σάλος από δήλωση του Άμραμπατ για Κασεμίρο-Η διευκρίνιση του παίκτη της ΑΕΚ

Προχωράει για επιθετικό ο ΠΑΟΚ, αφού κλείσει Μεϊτέ και Καμαρά

Ημέρα κρίσης για Σάρι στον Παναθηναϊκό

Πολλοί οι «μνηστήρες» για τον Έσε, όμως Ολυμπιακός και Μεντιλίμπαρ έχουν άλλες σκέψεις

TAGS: A.E.K.