Η ΑΕΚ απολαμβάνει τις... δάφνες από τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο χθεσινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ αλλά ο Κώστας Κετσετζόγλου έρχεται να δώσει μια άλλη διάσταση στην επιτυχία αυτή.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 υποστήριξε ότι το χθεσινό «τρίποντο» αποδεικνύει το πόσο έχει αυτοκτονήσει η Ένωση στην εφετινή σεζόν με τις εμφανίσεις της μέχρι τώρα.

«Χθες φάνηκε το πως έχει αυτοκτονήσει η ομάδα αυτή φέτος. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές και οι ιθύνοντες της ΑΕΚ γιατί έχουν τεράστια ευθύνη με τις επιλογές των προπονητών», ανέφερε και συνέχισε:

«Εγώ αν ήμουν παίκτης ή στη διοίκηση, μέσα μου θα ντρεπόμουν να είμαι 18 βαθμούς πίσω από αυτό τον Ολυμπιακό. Πραγματικά... Είναι ένας Ολυμπιακός ο οποίος δεν σε τρομάζει καθόλου. Καμία ανησυχία για 95 λεπτά», υποστήριξε και προέβλεψε ότι η ΑΕΚ θα είναι μια από τις ομάδες που θα μπουν στην 5άδα της Σούπερ Λίγκας και θα πάρει μέρος στα πλέι-οφ.

«Ό,τι και να έχει γίνει, όσα λάθη και να έχει κάνει θα μπει στην 5άδα. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η ομάδα να μην μπει», κατέληξε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.