Ένα ακόμα πρόβλημα προστέθηκε στον Πανθρακικό, αφού ο Βάλτερ δεν ολοκλήρωσε την σημερινή προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος προβληματίζεται ήδη απ' την δεινή βαθμολογική θέση του συλλόγου της Κομοτηνής, με τον τραυματισμό να προσθέτει κάτι ακόμα στους... πονοκεφάλους του.

Από κει και πέρα, συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία για το ερχόμενο ματς με την Ξάνθη, με μοναδική απουσία -πλην του Βάλτερ- αυτή του Χρήστου Τζανή, ο οποίος συνεχίζει την θεραπεία του μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε τη Δευτέρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βάργκα - Η πορεία της αποκατάστασης θα κρίνει τη συμμετοχή του με ΟΦΗ

Ζητά και άλλα εισιτήρια ο Ολυμπιακός για τη Λειβαδιά

Επίθεση Άρη σε Βρούτση: «Η υποκρισία σας ξεχειλίζει, εσείς ο ίδιος ''πυροβολείτε'' το ποδόσφαιρο - Αλλάξτε απόφαση»!

Τσακίρης: «Τι φέρνει για την ΑΕΚ η απουσία του Βάργκα ενόψει Βόλου - Το συμπέρασμα με Γκεοργκίεφ και ο Αλεξίου»

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»

Τσορμπατζόγλου: «Με νίκη στο Αγρίνιο και σωστή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα βλέπει ουσιαστικά τον στόχο του τίτλου»

Αθανασίου: «Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Παναθηναϊκού με Καλαμάτα - Επιστρέφει το 4-4-2»