Ένα ξαφνικό πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε στο «τριφύλλι» αφού ο Γιάννης Αναστασίου είδε τον Μπαϊράμι να μην είναι σε θέση να γυμναστεί κανονικά.

Ο Σουηδός εξτρέμ αναγκάστηκε να γυμναστεί ατομικά και πλέον μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες το μέγεθος του προβλήματος και κατά πόσο θα είναι σε θέση να βοηθήσει τους «πράσινους» στο προσεχές παιχνίδι της ομάδας απέναντι στη Βέροια.

Τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν και για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος επίσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως άλλωστε και ο νεαρός Σταματάκης.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος για Βαρδινογιάννη: «Ντόμπρος, ωραίος άνθρωπος - Ευτυχής που τον γνώρισα από κοντά»

«Θα μπορούσα να γράψω άλλο ένα βιβλίο»: Ο «Καπετάνιος» μέσα από τις αφηγήσεις του Μανώλη Σαριδάκη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Η ΕΠΟ για Βαρδινογιάννη: «Το μεγαλύτερο κεφάλαιο για το εθνικό μας ποδόσφαιρο φέρει το όνομά του»

«Ζούσα μέρα-νύχτα στη Λεωφόρο»: Το κουμπούρι, η Θύρα 13 και οι μεταγραφές στην τελευταία συνέντευξη του «Καπετάνιου»!

Αίτημα για ενός λεπτού σιγή από τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Αστέρα

Συγκινημένος ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τον «Καπετάνιο» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Αγάπησε τον Παναθηναϊκό όσο κανένας»!

Ηρακλής: Χωρίς Κουκ και κόντρα στην Καρδίτσα

Νικολογιάννης για Βαρδινογιάννη: «Έκανε τον Παναθηναϊκό… Panathinaikos»

Τα συλλυπητήρια των ομάδων της Σούπερ Λίγκας για τον θάνατο του Γιώργου Βαρδινογιάννη

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος θυμάται τον Γιώργο Βαρδινογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Γάβγιζε, αλλά δεν δάγκωνε»!