Στον Άρη δεν κάθονται ούτε ανήμερα της Παναγίας. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν ξεκινά σε λίγες ημέρες η Σούπερ Λίγκα;

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Άρη πήγαν στο Ρύσιο και προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς. Το θετικό για τον Γιάννη Χατζηνικολάου, το γεγονός πως έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Νταβίντ Αγκάνθο, που επέστρεψε σε φουλ ρυθμό.

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης έδειξε εκ νέου πως έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και δίνει ακόμη μια λύση στα χέρια του τεχνικού του. Στις… επάλξεις επανήλθαν και οι δύο διεθνείς, Κοτσαρίδης και Διούδης, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων.

Την Παρασκευή, αναμένεται να ξεκαθαρίσει κατά πολύ το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Χατζηνικολάου, ενόψει της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού αναμένεται να δείξει τις πρώτες του σκέψεις, όσον αφορά το σχήμα και τα πρόσωπα που θα παρατάξει στην Ριζούπολη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τελεσίγραφο της ΑΕΚ σε Κόστιτς λένε οι Σέρβοι: «Περιμένει απάντηση τις επόμενες 24 ώρες»

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»

TAGS: Άρης