Κάποιοι φίλαθλοι έχουν την ομάδα μόνιμα στο μυαλό τους. Ακόμα και όταν διακυβεύεται το μέλλον της χώρας τους, εκείνοι θεωρούν πως τα προβλήματα του αγαπημένου τους συλλόγου είναι πάνω απ’ όλα.

Και όπου «πρόβλημα» στους οπαδούς της Άρσεναλ, βάλτε «Βενγκέρ». Για αρκετούς φίλους των «κανονιέρηδων», η παραμονή του Αλσατού προπονητή στον πάγκο είναι μεγαλύτερο θέμα και από το “Brexit”.

Δεν εξηγείται αλλιώς η ενέργεια εκείνου που αποφάσισε να ρίξει στην κάλπη ψηφοδέλτιο στο οποίο είχε ψηφίσει το… κόμμα «wenger out».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»