Ο Αλεσάντρο Κιαπίνι τόνισε πως οι βολεϊμπολίστριες του Παναθηναϊκού είχαν πίστη και σωστή τακτική κόντρα στην Ντούντινγκεν, ζήτησε σοβαρότητα και στη ρεβάνς κι εξήρε την παρουσία των «πράσινων» φιλάθλων στη Νορβηγία.

Αναλυτικά: «Πήγαμε πολύ καλά στο κομμάτι της τακτικής μας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κι είμαι ικανοποιημένος από τις παίκτριες μου. Από την αρχή πιστέψαμε στο παιχνίδι μας και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε τον έλεγχο. Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλά και πετύχαμε μια σημαντική νίκη για τη ρεβάνς. Το επικίνδυνο πάντα με αυτές τις ομάδες είναι ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν και το είδαμε και σήμερα. Στο εντός έδρας ματς θα πρέπει να επαναλάβουμε τη σοβαρή μας εικόνα κόντρα στη Ντούντιγκεν και να μην την αφήσουμε να πιστέψει σε τίποτα.

Τέλος, αλλά πολύ σημαντικό ήταν η παρουσία των οπαδών μας σε αυτό το εκτός έδρας ματς. Δεν περίμενα να δω τόσους υποστηρικτές της ομάδας σε αυτό το ματς. Μας βοήθησαν σε όλη τη διάρκεια του ματς με τις φωνές και τα τραγούδια τους κι ήταν ένας ακόμα παράγοντας της αποψινής μας νίκης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θρήνος για Νάνγκα στο ελληνικό βόλεϊ

Πολυτιμότερη της 19ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών η Κούμπουρα

Οριστικό: Στη Γλυφάδα ο τελικός του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια για το Challenge Cup γυναικών!

Προς Γλυφάδα ο δεύτερος τελικός του Παναθηναϊκού με την Βαλεφόλια

Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του κόσμου την Τρίτη τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό στην Ιταλία

Ήττα από τη Μιλάνο στο 1o ματς των playoffs για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον τελικό του Challenge Cup, Βαλεφόλια

Ανδρεόπουλος: «Χαρούμενος για την αντίδραση - Οι αθλητές μου έδειξαν την αξία τους»

Ανείπωτη θλίψη στο Ιράν: Νεκρές 20 αθλήτριες βόλεϊ και ένας γυμναστής από τους πυραύλους

Παρέμεινε στην κορυφή ο Παναθηναϊκός με εκπληκτική ανατροπή στο τάι μπρέικ επί του Πανιωνίου!

Έχασε έναν σημαντικό βαθμό στη Σύρο ο Μίλων, τρίποντο σωτηρίας για την Κηφισιά κόντρα στην Καλαμάτα