Ο Αλεσάντρο Κιαπίνι τόνισε πως οι βολεϊμπολίστριες του Παναθηναϊκού έδειξαν διάθεση να διεκδικήσουν τη νίκη, παρά το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης με την Ντούντινγκεν και διαπίστωσε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά: «Να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί είχαμε τη σωστή διάθεση σήμερα. Μετά την εκτός έδρας νίκη υπάρχει ο κίνδυνος να έρθει ο αντίπαλος πιο έτοιμος και να διεκδικήσει το ματς. Είχαμε συγκέντρωση από την αρχή μέχρι το τέλος κι όλες οι αθλήτριες ανταποκρίθηκαν καλά. Ήταν μια σημαντική νίκη και κάναμε το πρώτο βήμα».

Η Πέννυ Ρόγκα δήλωσε πως: «Είμαστε χαρούμενες που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Φανήκαμε σοβαρές και στα δύο ματς. Η δουλειά που κάνουμε μέσα στο γήπεδο νομίζω φαίνεται μέρα με τη μέρα. Έχουμε ακόμα δουλειά και πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και νομίζω ότι θα πάμε μακριά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θρήνος για Νάνγκα στο ελληνικό βόλεϊ

Πολυτιμότερη της 19ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών η Κούμπουρα

Οριστικό: Στη Γλυφάδα ο τελικός του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια για το Challenge Cup γυναικών!

Προς Γλυφάδα ο δεύτερος τελικός του Παναθηναϊκού με την Βαλεφόλια

Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του κόσμου την Τρίτη τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό στην Ιταλία

Ήττα από τη Μιλάνο στο 1o ματς των playoffs για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον τελικό του Challenge Cup, Βαλεφόλια

Ανδρεόπουλος: «Χαρούμενος για την αντίδραση - Οι αθλητές μου έδειξαν την αξία τους»

Ανείπωτη θλίψη στο Ιράν: Νεκρές 20 αθλήτριες βόλεϊ και ένας γυμναστής από τους πυραύλους

Παρέμεινε στην κορυφή ο Παναθηναϊκός με εκπληκτική ανατροπή στο τάι μπρέικ επί του Πανιωνίου!

Έχασε έναν σημαντικό βαθμό στη Σύρο ο Μίλων, τρίποντο σωτηρίας για την Κηφισιά κόντρα στην Καλαμάτα