Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στο τελευταίο αντίο του Ρόμπερτ Γουίλιαμς. Στην Αγγλικανική Εκκλησία όπου έγινε η κηδεία του, βρέθηκαν η κόρη του, Ιλένια, η Μπέσυ Αργυράκη, ο Πασχάλης και ο Κώστας Τουρνάς ανάμεσα σε άλλους.

Στεφάνια στη μνήμη του έστειλαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Μίμης Πλέσσας.

Συγκινητικό το στεφάνι που έστειλαν η Μπέσυ Αργυράκη με τον Πασχάλη: «Αντίο αγαπημένε μας φίλε. Το μάθημα Solfege πιο ορφανο. Πασχάλης και Μπέσυ», με αναφορά στο τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησαν όλοι μαζί την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 73 ετών έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στο πανελλήνιο και ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό κόσμο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιράν: Έξι νεκροί στις μεγαλύτερες διαδηλώσεις των τελευταίων τριών ετών

Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου από πυροβολισμό στην Πρέβεζα - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Κραν Μοντανά: Στους 47 οι νεκροί – Αγνοούνται 16 Ιταλοί

Τροχαίο με 2 τραυματίες στην Αθηνών-Λαμίας: Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία στο ύψος της Βαρυμπόμπης

Τραγωδία στην Ελβετία: Πώς ξεκίνησε η φωτιά - Μαρτυρίες για «βεγγαλικά» σε μπουκάλια σαμπάνιας

Ταγιάνι: H φωτιά στο Κραν Μοντανά ενδέχεται να προκλήθηκε από πυροτεχνήματα

Κινητοποίηση των ελληνικών διπλωματικών αρχών στην Ελβετία μετά την έκρηξη στο Κραν Μοντανά

Ολλανδία: Παρανάλωμα του πυρός εκκλησία του 1884 στο Άμστερνταμ – 2 νεκροί από πυροτεχνήματα

Ρεβεγιόν άνευ… αλκοόλ - «Πρωτοχρονιάτικο» σαφάρι από την Τροχαία στην Αττική: 6.129 αλκοτέστ, θετικά τα 62

Οι νέες τιμές των διοδίων στους αυτοκινητόδρομους της Δυτικής Ελλάδας - Τι αλλάζει από σήμερα