Φυγαδεύτηκε από το Κίεβο, το βράδυ της Παρασκευής, η ελληνική διπλωματική αποστολή καθώς και η αποστολή της ΕΡΤ.

Όπως είπε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ανδριάννα Μαγγανιά, η ελληνική διπλωματική αποστολή και η ομάδα της ΕΡΤ μεταφέρονται με αυτοκινητοπομπή σε προορισμό που παραμένει απόρρητος για λόγους ασφαλείας.

«Είμαστε 13 άτομα, βρισκόμαστε σε έξι αυτοκίνητα, σε αυτοκινητοπομπή. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να βγούμε έξω από την πόλη. Έχουμε διανύσει πάνω από 10 χιλιόμετρα. Πριν από λίγο είδαμε κόσμο στο δρόμο. Υπάρχει αρκετή κίνηση στην κεντρική οδική αρτηρία που βρισκόμαστε και η οποία οδηγεί εκτός Κιέβου. Αυτό που μας έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση είναι ότι είδαμε πάρα πολύ κόσμο με τις βαλίτσες να βρίσκεται στα πεζοδρόμια και να κάνει ωτοστόπ.

Προσπαθούν να εγκαταλείψουν την πόλη με κάθε μέσο οι κάτοικοι του Κιέβου. Φυσικά όσοι είχαν αυτοκίνητο μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και έφυγαν, άλλοι πήγαν στα καταφύγια, όμως όσοι δεν είχαν μεταφορικό μέσο, προσπαθούν αυτή τη στιγμή να φύγουν κάνοντας ωτοστόπ», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο ΑΠΘ – Τουλάχιστον 48 προσαγωγές

Ανακοίνωση στήριξης του Κωνσταντίνου Τζιωρτζιώτη, ιδιοκτήτη της ΒΙΟΛΑΝΤΑ, από 256 εργαζόμενους της εταιρείας

Νέα Πέραμος: Βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο των εκτελεστών του 27χρονου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαψεύδει τις καταγγελίες για απλήρωτους μισθούς και εργασιακό μπούλινγκ

ΗΠΑ: Συνελήφθη άτομο που φέρεται να είχε όπλο κοντά στο Καπιτώλιο

Θανατική ποινή σε τρεις Ινδούς που βίασαν δύο γυναίκες και σκότωσαν έναν άνδρα

Δολοφονία ισοβίτη στον Δομοκό: Το ενδεχόμενο εκτέλεσης συμβολαίου θανάτου εξετάζουν οι Αρχές

Ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα στη μεθυσμένη τραγουδίστρια που παρέσυρε πέντε αμάξια στο Κολωνάκι

Ποινική δίωξη στον Χρ. Μαυρίκη - Παράνομη οπλοκατοχή και άσκοποι πυροβολισμοί μεταξύ των κατηγοριών

Την Τετάρτη η απολογία του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα»