Κοντά στη Μολδαβία αλλά ακόμη σε ουκρανικό έδαφος, έχει φτάσει η πομπή των αυτοκινήτων που ξεκίνησε από το Κίεβο της Ουκρανίας χθες, με το προσωπικό της ελληνικής Πρεσβείας, δημοσιογράφους κ.α., σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Η πομπή κατευθύνεται θα κατευθυνθεί στη συνέχεια προς τη Ρουμανία.

Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική πρεσβεία στο Κίεβο εκκενώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής και τους δημοσιογράφους που για λόγους ασφαλείας βρίσκονταν εκεί, να εγκαταλείπουν.

Η δραματική περιγραφή της δημοσιογράφου της ΕΡΤ

Στην αυτοκινητοπομπή βρίσκεται και η δημοσιογράφος Ανδριάννα Μαγγανιά της ΕΡΤ η οποία και περιέγραψε την αποχώρηση από την Ουκρανική πρωτεύουσα.

«Ακούγαμε εκρήξεις και πυροβολισμούς και κρίθηκε απαραίτητο να απομακρυνθούμε – Δεν ήμασταν πλέον ασφαλείς εκεί, στο κτίριο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περιέγραψε τις ουρές χιλιομέτρων που σχημάτιζαν τα οχήματα κοντά στα σύνορα με την Μολδαβία, με τους πολίτες της χώρας να εγκαταλείπουν. «Ουρές σχηματίζονται και στα βενζινάδικα, σε πολλά από τα οποία δεν υπάρχουν πλέον καύσιμα», πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σενάρια που εξετάζονται για την κατάρρευση της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα

Προειδοποιεί ο ΠΟΥ: Κίνδυνος ξεσπάσματος επιδημιών στη Βενεζουέλα μετά τους σεισμούς

Εντοπίστηκαν οι 4 αγνοούμενοι από την κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα - Συνεχίζονται οι έρευνες

Κατέρρευσε πολυκατοικία στα Πετράλωνα - Ψάχνουν για εγκλωβισμένους

Ηράκλειο: Ομόφωνα ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι για τον θάνατο του μικρού Άγγελου

78χρονη πνίγηκε στη θαλάσσια περιοχή του Κορινού Πιερίας

Eντοπίστηκε πτώμα σε φεγγίτη εμπορικού κέντρου στη Θεσσαλονίκη

Νεκρός 39χρονος μετά από πτώση από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη Λούτσα Ευβοίας - Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο, drone στέλνει συνεχή εικόνα

Κασσελάκης: «Πάνω από το πτώμα μου συνεργασία με Τσίπρα» – Αιχμές κατά Τζάκρη για την αποχώρησή της