Σε ακόμη μία κίνηση στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι προχώρησε η Κηφισιά, με σκοπό να καλύψει τα κενά στην επιθετική της γραμμή.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επισημοποίησε την απόκτηση του Τσε Νούνελι, αγοράζοντάς τον από τον Πανσερραϊκό.

Κάπως έτσι, ο 27χρονος εξτρέμ θα καλύψει και το κενό που άφησε ο Παύλος Παντελίδης κατά την παραχώρησή του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Che Nunnely, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.

O Che Nunnely αποκτήθηκε με μεταγραφή από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους.

Γεννημένος στις 4 Φεβρουαρίου 1999 στο Almere της Ολλανδίας, ο Che Nunnely ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της τοπικής ομάδας. Πολύ γρήγορα όμως, ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα να μεταπηδήσει αρχικά στην Ακαδημία της FC Utrecht κι εν συνεχεία σε αυτή του AFC Ajax.

Εκεί έμεινε για περίπου πέντε χρόνια, κατακτώντας τίτλους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ολλανδίας.

Το καλοκαίρι του 2019 πήρε μεταγραφή για τη Willem II Tilburg, στην οποία έμεινε για τρία χρόνια, πραγματοποιώντας 95 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τα 19 γκολ και τις 8 ασίστ. Με τον ολλανδικό σύλλογο αγωνίστηκε μάλιστα στα προκριματικά του Europa League το 2020/21, σημειώνοντας κιόλας ένα γκολ κόντρα στην FC Progres Niederkorn.

Ακολούθως, αγωνίστηκε στη SC Heerenveen για δυόμιση χρόνια, καταγράφοντας 69 συμμετοχές (3 γκολ, 4 ασίστ) σε αυτό το διάστημα.

Στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, φόρεσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού με τον οποίο είχε 12 συμμετοχές σε Stoiximan Super League και Κύπελλο Ελλάδος Betsson.

Ο Che Nunnely έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας από την U15 έως την U20, με συνολικό απολογισμό τις 65 συμμετοχές και τα 11 γκολ.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία, τύχη και κάθε επιτυχία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο