Την πρώτη της μεταγραφή στη... νέα εποχή, η οποία θα την βρει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε η Κηφισιά!

Το βράδυ της Τρίτης (04/07), ο σύλλογος των βορείων προαστείων προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος την περσινή αγωνιστική σεζόν έπαιξε στη Super League 1 με τη φανέλα του Ιωνικού, μετρώντας 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Η Κηφισιά θα είναι ο τέταρτος ελληνικός σταθμός της καριέρας του 32χρονου Αυστριακού μπακ, καθώς, πέραν του Ιωνικού, είχε αγωνιστεί ακόμα σε Άρη (2020-22) και Ατρόμητο (2018-19).



Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Εμάνουελ Σάκιτς.

Ο Εμάνουελ Σάκιτς γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φορτούνα Βιέννης, πριν ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της Ραπίντ Βιέννης.

Από το 2010 έως το 2013 αγωνίστηκε στην Φλόριντσντορφερ της Αυστρίας, ενώ από το 2013 έως το 2016 φόρεσε τη φανέλα της Αούστρια Λουστενάου. Εν συνεχεία αγωνίστηκε στην Αλτάχ (2016/17 και 2017/2018), πριν μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρομήτου.

Στον σύλλογο του Περιστερίου έμεινε για μιάμιση σεζόν, πριν επιστρέψει στην Αυστρία για την Στουρμ Γκρατς (2019/20). Από το 2020 έως το 2022 φόρεσε τη φανέλα του Άρη, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη Stoiximan Super League με τα χρώματα του Ιωνικού.

Στα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα, ο Εμάνουελ Σάκιτς έχει καταγράψει 113 συμμετοχές στη Stoiximan Super League και ακόμη 12 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»