Θύμα διάρρηξης έπεσε 77χρονη επιχειρηματίας, που διαμένει σε μονοκατοικία στην περιοχή της Κηφισιάς και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλίσσης Αμαλίας.

Όπως κατήγγειλε η ίδια στο ΑΤ Κηφισιάς στις 18/1, άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της, «ξήλωσαν» το κουτί του συναγερμού και παραβιάζοντας ένα παράθυρο απέκτησαν πρόσβαση στο εσωτερικό της μονοκατοικίας.

Εκμεταλλευόμενοι την απουσία της 77χρονης οι δράστες έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι διαπιστώνοντας ότι υπήρχαν δύο χρηματοκιβώτια.

Χρησιμοποιώντας -πιθανότατα- τροχό κοπής μετάλλων παραβίασαν τις πόρτες των δύο χρηματοκιβωτίων και έφυγαν φορτωμένοι με πάνω από 20.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες με περίπου 2.000 χρυσές λίρες Αγγλίας.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρώσοι απήγαγαν 50 Ουκρανούς άμαχους από ένα χωριό στο Σούμι - Αγνοείται η τύχη τους

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο ο αγροτοσυνδικαλιστής των Μαλγάρων, Κώστας Ανεστίδης

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου χτυπήματος στο Ιράν ο αρχηγός IDF

«Θα φας πολύ ξύλο, μπρο»: Σοκάρουν οι διάλογοι του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών σε σχολεία

Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά: Κοσμοπλημμύρα στο κέντρο για τα δώρα των εορτών - Δείτε βίντεο

Λειψυδρία: Πού βρισκόμαστε σήμερα - Πώς προετοιμάζεται η ΕΥΔΑΠ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη υπεύθυνη καταστήματος

Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα, ανοίγουν τα διόδια για τις γιορτές - Νέα σύσκεψη σήμερα

Κηφισιά: Χειροπέδες σε δύο άτομα για ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ - Έχουν συλληφθεί στο παρελθόν 19 φορές

Σκύρος: Μπλακ αουτ σε δεξαμενόπλοιο με 28μελές πλήρωμα - Πλέει ακυβέρνητο