Η Κηφισιά πήρε πολύτιμη ισοπαλία από την ΑΕΚ (1-1), σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι για τη δέκατη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ομάδα των βορείων προαστίων δημοσίευσε όσα κατέγραψε ο δικός της φακός από το παιχνίδι. Ξεχωρίζει, φυσικά, η βράβευση της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη, η οποία τιμήθηκε πριν το ματς και παρέλαβε φανέλα με το όνομά της.

Επίσης, καταγράφηκε η αγωνία στον πάγκο των γηπεδούχων σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά και το ξέσπασμα χαράς μετά την ισοφάριση στο 85'.

Δείτε το βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσιώλης στη Δίκη: «Δεν πρόκειται να τεθεί θέμα Μεντιλίμπαρ»

Τελική ευθεία: Το πρόγραμμα «αιωνίων», Δικεφάλων και Λεβαδειακού ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Ντέμης: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τη νίκη του Παναθηναϊκού - Αν ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ δεν έχει ένταση, τότε…»

Θερμή υποδοχή Μανωλά σε Ηλιόπουλο: «Θυμίζετε κάτι από Μπάρλο» - Το χιουμοριστικό σχόλιο για τις κάρτες

Ηλιόπουλος: «Οι τρικλοποδιές δεν θα μας σταματήσουν - Βήμα-βήμα και θα τα ξαναπούμε τον Μάιο»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης βοηθά στην πνευματική προετοιμασία του ΠΑΟΚ - Στο νήμα θα κριθεί του Μεϊτέ για Παναθηναϊκό»

Δεσύλλας: «Νικητής σε κάθε επίπεδο στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός - Αναζητά υπέρβαση στην Τούμπα»

«Ντόπες» Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο»

«Ώριμες οι μελέτες, έτοιμοι για το επόμενο στάδιο»: Συνάντηση-κλειδί στο Δημαρχείο για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Η ΑΕΚ πήρε δεξί εξτρέμ για το μέλλον από τον Μακεδονικό!