Παρελθόν από την Κηφισιά αποτελεί ο Ματίας Εσκιβέλ. H ομάδα των βορείων προαστίων, ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με το 26χρονο Αργεντινό χαφ ο οποίος ήταν δανεικός από την Μαμελόντι Σαντάουνς.

Με τη φανέλα της Κηφισιάς, ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής, κατέγραψε μόλις οκτώ εμφανίσεις, δίχως να σκοράρει και να μοιράσει κάποια ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:
Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Matias Eduardo Esquivel. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες στο Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός

Ηλιόπουλος: «Έχουμε πετύχει όλους τους μεσοπρόθεσμους στόχους-Η Λίγκα να λειτουργεί προς όφελος όλων των ομάδων»

Ο πανηγυρισμός του Γιόβιτς με το VAR και η τρέλα στην κερκίδα: Η εντυπωσιακή παρακάμερα της ΑΕΚ

«Σημαντικό βήμα για το νέο μας σπίτι»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την τοποθέτηση της πρώτης κερκίδας στον Βοτανικό!

«Το ταξίδι συνεχίζεται»: To φοβερό βίντεο του Ολυμπιακού για την επέκταση με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Τσακίρης: «Το… σκανάρισμα του Νίκολιτς και η εξέδρα γύρισαν το ματς - ΑΕΚ με επιστροφές και μεταγραφές μετά τη διακοπή»

Επίσημο: Ανανέωσε ως το 2027 με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Προαναγγελία ανανέωσης Μεντιλίμπαρ με μήνυμα από τους παίκτες

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει εξάρτηση από συγκεκριμένους παίκτες»

Γιόβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα, παρά την κούραση - Θα είμαι καλύτερος στο δεύτερο μέρος της σεζόν»