Για εξαιρετικούς επιστήμονες που κάνουν τη δουλειά τους με καθήκον, έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη σύσταση της Επιτροπής Εμβολιασμών για τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca στους άνω των 60 ετών.

Προσερχόμενος στο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πραγματοποιείται στο Λουξεμβούργο, ο υπουργός Υγείας επανέλαβε ότι «εκατομμύρια Ευρωπαίοι έχουν κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca», τονίζοντας ότι «πάνω από 20 ευρωπαϊκές χώρες -και εμείς- συστήνουν η β’ δόση να γίνει κανονικά, αφού έχει απειροελάχιστες ανεπιθύμητες ενέργειες».

«Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας με επιστημονικό τρόπο. Το πρόγραμμα εμβολιασμού κυλάει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό και σύντομα, μέσα στο καλοκαίρι, θα έχουμε χτίσει το πολυπόθητο τείχος ανοσίας που χρειαζόμαστε και θέλουμε για να επιστρέψουμε σιγά-σιγά σε μια κανονικότητα, την οποία αξίζουν να έχουν όλοι οι Έλληνες και όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες», πρόσθεσε.

Πηγή: Kathimerini.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θεσσαλονίκη: Περαστικοί βρήκαν 7χρονη να περιφέρεται μόνη της στο δρόμο- Συνελήφθη ο πατέρας της

Μητσοτάκης: Όπως εξαρθρώθηκε η 17Ν και διαλύθηκε η ΧΑ, έτσι θα γίνει και με τους θρασύδειλους «επαναστάτες»

Η νέα εθνική στρατηγική για το νερό - Ολιστική προσέγγιση στη διαχείριση των υδάτων

Τοξικό νέφος από τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο «έπνιξε» τη Θεσσαλονίκη - Δυστοπικό σκηνικό

Ωραιόκαστρο: Ο ΣΚΑΪ στο «σημείο μηδέν» της πυρκαγιάς - Το όχημα του 76χρονου που συνελήφθη

«Η Αμερική επέστρεψε»: Ο Τραμπ εξήρε τα αμερικανικά ιδανικά στην ομιλία του για την 4η Ιουλίου

Ωραιόκαστρο: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στην πυρκαγιά - Μάχη με τις φλόγες σε δύο επιχειρήσεις

«Η Αλβανία δεν πωλείται» - Νέα, μαζική κινητοποίηση στα Τίρανα κατά του σχεδίου ανέγερσης τουριστικού συγκροτήματος

Συνομιλία Τραμπ-Πούτιν για την Ουκρανία και διεθνή ζητήματα ενόψει της Συνόδου του ΝΑΤΟ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 5 Ιουλίου