Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 της EuroLeague σήμερα (22/5, 18:00), διεκδικώντας μια θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Ένας από τους μεγάλους άτυχους της φετινής σεζόν για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Κίναν Έβανς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό, λίγο αφότου επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από απουσία για πάνω από έναν χρόνο.

Παρόλο που δεν μπορεί να αγωνιστεί, ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στο πλευρό των συμπαικτών του στο «Telekom Center», καθώς ακολούθησε την αποστολή για να παρακολουθήσει από κοντά τον ημιτελικό.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, βγήκε στο glass floor και έκανε μερικά σουτάκια μαζί με τους συμπαίκτες του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε!

Στο Κόμο ο Γιαννακόπουλος και άλλα μέλη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR για τη συνεδρίαση της EuroLeague

Φουρνιέ στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Πώς νιώθετε που θα μας υποστηρίξετε στη Sunel Arena;»

Τα εισιτήρια για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού στη SUNEL Arena

Σήμερα η συνάντηση στο Κόμο - Κρίνεται το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Ο Ντιλέινι πήρε το μέρος του Μπαρτζώκα για το συμβάν στην Μπολόνια

Τα σάρωσε όλα: Ο Μπράιαντ πήρε και το 2ο MVP της διαβολοβδομάδας

Άμυνα από ατσάλι και πληθωρική επίθεση: Τα highlights από το πάρτι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι

Γιαννακόπουλος για Ομπράντοβιτς: «Σε ευχαριστούμε που μας θύμησες πώς είναι να είμαστε ανίκητοι»

Συγχαρητήρια για το 3Χ3 και αμέσως επιστροφή στη δουλειά: Η ομιλία Ομπράντοβιτς στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού