Εκ των πρωταγωνιστών της φετινής Σούπερ Λίγκας είναι ο Πελέ, ο οποίος έχει κάνει «κλικ» στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου, ξεκινώντας παράλληλα τις επαφές για την απόκτησή του και έχουν μιλήσει με τη διοίκηση του Εργοτέλη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Goal News», ο Ζήσης Βρύζας και ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ έχουν αναλάβει τις συζητήσεις με την κρητική ΠΑΕ, η οποία δεν δείχνει αρνητική σε ενδεχόμενο πώλησης.

Ο Ρώσος γενικός διευθυντής του συλλόγου έχει αναλάβει την πλευρά του 26χρονου ποδοσφαιριστή, αφού η Ναταλία Κουροέντοβα (εκπρόσωπός του) ανήκει στο γραφείο μάνατζερ του και ήδη έχει γίνει μία πρώτη συζήτηση.

Από εκεί και πέρα, ο Πελέ αναμένεται να αξιώσει περισσότερα από τις 80.000 ευρώ που παίρνει ετησίως στον Εργοτέλη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Λεβαδειακός: Μονομαχία αποδείξεων στην ψυχρή και άδεια Νέα Φιλαδέλφεια

Άρης-Κηφισιά: Με στόχο την επιστροφή στα τρίποντα και τις καλές εμφανίσεις

ΑΕΛ Novibet-ΠΑΟΚ: Βυσσινί εμπόδιο σε κουρασμένη ομάδα

Πανσερραϊκός-Βόλος: Μονομαχία ντεφορμαρισμένων στις Σέρρες

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Το καλοδουλεμένο σύνολο και η πρόκληση των «πράσινων»

Τα γκολ από Πιρόλα-Γιαζίτσι και οι υπόλοιπες φάσεις από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό η πρωτιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι ιδιαιτερότητες του ματς με τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό - Ερωτηματικό στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Δεν ανταποκρίθηκε κανένα χαφ στο ''10''»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.