Πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον Άρη παρουσιάζεται ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του τραυματία Γιόνε Πίντο.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε προχωρημένο επίπεδο, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν stand by άλλες τρεις περιπτώσεις ξένων ποδοσφαιριστών.

Για τους «κίτρινους» είχε ακουστεί και η περίπτωση του Χρήστου Αραβίδη, η οποία δεν προκρίθηκε μεταξύ των τελικών επιλογών, καθώς θεωρήθηκε ανέφικτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!