Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 24 είναι οι κίτρινες κάρτες που έχουν αντικρύσει οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Σίγουρα αποτελεί κι αυτό ένα σημάδι του στρες και του εκνευρισμού, αλλά οι 4 κάρτες ανά παιχνίδι, που είναι ο μέσος όρος, αποτελεί μεγάλη πληγή για τους Θεσσαλονικείς.

Ήδη τρεις παίκτες βρίσκονται στο όριο και αυτοί είναι οι Νέτσιντ, Στοχ και Τζιόλης, που αν δεχτούν άλλη μία, θα συμπληρώσουν τις τέσσερις και θα πρέπει να λείψουν για μια αγωνιστική. Άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές του Χουμπ Στέφενς, έχουν ήδη από δύο και πρόκειται για τους Βούκιτς, Βίτορ, Λίνο και Αθανασιάδη. Μακράν ο πιο «άτακτος» είναι ο Νέτσιντ που σε 116 λεπτά συμμετοχής, έχει δει τρεις. Παρά το γεγονός πως είναι επιθετικός βλέπει κάρτα, ανά περίπου 39 λεπτά!!!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: «Η ληστεία της χρονιάς - Ζητάμε από τον Λανουά να τους κόψει τη διαιτησία»

Ξέσπασμα Βούρου: «Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο και όχι οι διαιτητές»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Να μπω μια μέρα στην Τούμπα όρθιος και να εκτελέσω ένα πέναλτι»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μπαλωθιά του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη

Ερωτηματικά και διλήμματα πριν το ντέρμπι: Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο!

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία - Να κόψει τους σημερινούς διαιτητές ο Λανουά»!

Ματσάρι: Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει σήμερα - Χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών»

Ξέσπασμα Κέρκεζ για Ματσάρι: «Για μένα είναι μηδέν, όσα τρόπαια και να έχει - Με τσιγάρα στον πάγκο, είναι εικόνα αυτή;»

Κόντης: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαλάχ-Εντίν!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.