Για την κατάκτηση του Κυπέλλου και της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ θα παλέψει ο ΠΑΟΚ όπως τόνισε ο Στέλιος Κίτσιου. Ο αμυντικός του «δικέφαλου του Βορρά» μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στα νέα παιδιά που παίρνουν εμπειρίες αλλά και στο ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά:

«Έκλεισε κάπως θετικά ο κύκλος στην Ευρώπη για φέτος. Το πρώτο παιχνίδι δεν πήγε όπως το περιμέναμε. Όσον αφορά το παιχνίδι μέσα στη Σάλκε το χειροκρότημα του κόσμου και η παρουσία του εκεί πέρα ήταν πάρα πολύ σημαντική.

Εύχομαι να υπάρχουν και άλλες τέτοιες βραδιές και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν. Είναι σημαντικό ότι για μια ακόμη χρονιά περάσαμε στην επόμενη φάση, προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ δε θα περνάει μόνο στους 32, αλλά θα συνεχίζει την παρουσία γιατί το σημαντικό είναι να πηγαίνει κάθε χρόνο ψηλότερα.Είναι πολύ σημαντικές οι εμπειρίες που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές ιδιαίτερα σε νεαρή ηλικία, όπως εγώ, ο Πούγγουρας ο οποίος αγωνίστηκε, ο Πέλκας. Νομίζω αυτά τα παιχνίδια βοηθάνε τα παιδιά για τη συνέχεια γιατί βλέπουν ομάδες που αγωνίζονται σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα».


Όσον αφορά τους στόχους του ΠΑΟΚ απάντησε: «Ξεκάθαρος στόχος είναι το Κύπελλο στο οποίο είμαστε μέσα και η πρώτη θέση στα playoffs».

Τέλος, για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή δήλωσε: «Αν και ο Ηρακλής είναι χαμηλά στην βαθμολογία, είναι το ντέρμπι της πόλης και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι, αλλά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αν κάνουμε το παιχνίδι μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.