Θέμα καρδιάς ήταν για τον Κλάντον η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη. Ο Αμερικανός σέντερ μιλώντας στην πλατφόρμα Athlenda τόνισε πως στον αγώνα της Τετάρτης με την Παρτιζάν για το Basketball Champions League προέχει η νίκη και μετά η διαφορά εν όψει της ρεβάνς στη «Χάλα Πιονίρ» σε δύο εβδομάδες.

Αναλυτικά, ο Κιθ Κλάντον μίλησε για:

-τη νίκη επί του Άρη: «Ήταν πραγματικά ένα συναρπαστικό, ένα 'τρελό' παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί νικήσαμε κι έτσι δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί κερδίσαμε αυτόν τον αγώνα μπροστά στον κόσμο μας. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα της στήριξης του κόσμου. Είναι πολύ ωραίο να φωνάζουν για σένα και να σε εμψυχώνουν στις δύσκολες στιγμές. Παίξαμε με καρδιά και είχαμε μεγάλο πάθος κι επιθυμία για να πάρουμε τη νίκη. Αυτά τα δυο στοιχεία ήταν το αντιστάθμισμα της αστοχίας μας από τη γραμμή του τρίποντου. Τα ντέρμπι αυτά έχουν τη δική τους σημασία και πέρα απ’ αυτό υπήρχε και υψηλό βαθμολογικό κίνητρο. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και οι προσπάθειες μας ανταμείφθηκαν».

-τη δική του παρουσία στον αγώνα: «Ο κόουτς μου ζήτησε να είμαι επιθετικός. Δεν ήμουν καλός στο πρώτο ημίχρονο. Έχασα αρκετά εύκολα σουτ. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησα να είμαι πιο επιθετικός και να πάρω περισσότερες προσπάθειες. Οι συμπαίκτες μου μού έδωσαν την μπάλα στα τελευταία λεπτά και προσπάθησα να είμαι αποτελεσματικός».

-τη συμβουλή του στον Σάιμπερτ: «Συζητήσαμε με τον Τζόρνταν (σ.σ. Σάιμπερτ) στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια. Του είπα ότι θα πρέπει να κάνει το παιχνίδι του, να γίνει πιο επιθετικός, να πιστέψει περισσότερο στον εαυτό του και όλα θα πάνε καλά. Απέκτησε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κι ευστόχησε στο πιο κρίσιμο σουτ του αγώνα».

-το στόχο στο πρωτάθλημα: «Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, δεν βλέπουμε τόσο μακριά. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και πολλά μπορούν να γίνουν. Για παράδειγμα χάσαμε κάποια παιχνίδια που έπρεπε να νικήσουμε. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα. Αν βλέπουμε κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά και είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να τερματίσουμε στην τέταρτη θέση στο τέλος της κανονικής περιόδου».

-τον αγώνα της Τετάρτης με την Παρτιζάν: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πήραμε μια πρώτη γεύση από τον τρόπο, με τον οποίο αγωνίζονται και θα τους δούμε κι άλλες φορές. Έχουν στο ρόστερ τους τον Γουίλ (σ.σ. Χάτσερ) που ήταν πέρυσι μαζί μας. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Ο πρώτος στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Αυτός θα είναι ο στόχος και στο δεύτερο παιχνίδι με την Παρτίζαν, ανεξάρτητα από τη διαφορά με την οποία θα νικήσουμε αν τα καταφέρουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

-τις σχέσεις ΠΑΟΚ με Παρτιζάν: «Πληροφορήθηκα ότι οι οπαδοί μας είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της Παρτίζαν. Ξέρουμε ότι και στα δυο ματς η ατμόσφαιρα θα είναι εκπληκτική. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να κάνουμε δυο καλά παιχνίδια και να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε γεμάτα γήπεδα και σε τέτοια φανταστική ατμόσφαιρα όπως στον αγώνα με τον Άρη. Αυτό είναι το όνειρο κάθε αθλητή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

100 παιδιά από τα Παιδικά Χωριά SOS έζησαν μοναδικές στιγμές στο ΣΕΦ με τον μπασκετικό Ολυμπιακό

Γκίκας: «Όλα τα κακά της μοίρας έτυχαν σε εμάς, αυτό που έχει αλλάξει είναι η πίστη μας»

Αποκάλυψε την εντυπωσιακή νέα φανέλα του ο Παναθηναϊκός

Απάντηση Γιαννακόπουλου στην ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Αντί για ευχαριστώ, ειρωνεύεστε και από πάνω»

Η απάντηση της δικηγόρου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Κοινότοπα αναμενόμενη η διαστρέβλωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Αποδείχθηκε ποιος λέει αλήθεια και εμφανίζεται και ποιος λέει ψέματα και κρύβεται»

O Μιλουτίνοφ μίλησε σε άπταιστα ελληνικά και έκλεψε την παράσταση στη βράβευση των Ακαδημιών του Ολυμπιακού

Γιαννακόπουλος: «Δήλωσα στο Δικαστήριο ότι δεν επιθυμώ την καταδίκη της ΚΑΕ Ολυμπιακός»

Αποκαλύφθηκε η τρίτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού AKTOR για φέτος

Ηρακλής: Χωρίς Γουέαρ και Τσιακμά με Πέγια

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.