Σύμφωνος με την απόφαση του Ευστάθιου Γκορτζίλα και Βασίλη Φωτιά (VAR) να μην δώσουν πέναλτι στον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο παρουσιάστηκε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην καθιερωμένη κριτική της αγωνιστικής.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τόνισε: «Ο διαιτητής που ήταν τέλεια τοποθετημένος θεώρησε ότι η επαφή ήταν ελάχιστη και ως εκ τούτου φυσιολογική. Ο VAR έλεγξε τη φάση και δεν θεώρησε ότι αυτό ήταν ένα σαφές και προφανές λάθος από τον διαιτητή. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ συμφωνεί με την απόφαση του διαιτητή ότι η επαφή ήταν ελάχιστη και δεν εμπόδισε τη δυνατότητα του επιθετικού να παίξει την μπάλα. Επίσης, πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2021/22, η ΚΕΔ/ΕΠΟ ενημέρωσε όλους τους αξιωματούχους διαιτησίας ότι μία τέτοια ελάχιστη επαφή δεν αναμένεται να τιμωρείται σύμφωνα και με τις οδηγίες της UEFA».

Επιπλέον, η δεύτερη φάση που σχολιάστηκε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι το χέρι του Κάργα του ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι επίσης δεν υπάρχει πέναλτι, αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο πόδι του αμυντικού.

Δείτε την κριτική του Μαρκ Κλάτενμπεργκ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο