Τις φάσεις που απασχόλησαν από τα παιχνίδια για την τρίτη αγωνιστική της Σουπερ Λίγκας ανέλυσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ της ΕΠΟ σχετικά με το ντέρμπι χαρακτήρισε σωστή την απόφαση του Μπέμπεκ να αλλάξει την απόφασή του για την κίτρινη κάρτα στον Μακέντα σε πέναλτι που του έγινε.

"Ο διαιτητής καταλόγισε κίτρινη κάρτα σε επιτιθέμενο της ομάδας του Παναθηναϊκού για προσποίηση του ("θέατρο") εντός της αντίπαλης περιοχής πέναλτι. Ο VAR ελέγχοντας το περιστατικό συνέστησε στο διαιτητή ανασκόπηση της φάσης εντός του αγωνιστικού χώρου έπειτα από την οποία ο διαιτητής άλλαξε την αρχική του απόφαση. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι πρόκειται για παράβαση πέναλτι καθώς τη στιγμή που ο επιτιθέμενος προσπαθεί να περάσει τον αμυνόμενο εντός της περιοχής πέναλτι, αυτός απλώνει το πόδι του και τον ανατρέπει", ανέφερε.

Αντίστοιχα, στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης ο Άγγλος αναφέρει:

"Ο διαιτητής καταλόγισε κόρνερ σε φάση όπου προηγουμένως η μπάλα έχει χτυπήσει σε χέρι του αμυνόμενου εντός της περιοχής πέναλτι. Προτού η μπάλα αγγίξει το χέρι του αμυνόμενου αυτό είναι τεντωμένο και καθιστά το σώμα του αφύσικα μεγαλύτερο. Στη συνέχεια ο αμυνόμενος κάνει μια ξεκάθαρη κίνηση με το χέρι προς τη μπάλα".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube