Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Τζόναθαν Ντος Σάντος επιβεβαιώνουν καταλανικά δημοσιεύματα.

Στην υπόθεση του Μεξικανού μέσου της Μπαρτσελόνα σημαντικό ρόλο θα παίξει η παρουσία του Μίτσελ στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας, όπως τονίζει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Sport».

Το δημοσίευμα της καταλανικής Sport

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζόναθαν Ντος Σάντος της Μπαρτσελόνα για τα ην επόμενη σεζόν. Ο πειραϊκός σύλλογος θα μπορούσε να πάρει τον Μεξικανό χαφ.

Ο Ντος Σάντος, ο οποίος έπαιξε κόντρα στη Μαγιόρκα για περίπου 40 λεπτά μετά την αντικατάσταση του Αντρές Ινιέστα, έχει πολύ λίγο χρόνο συμμετοχή στην πρώτη ομάδα (των Καταλανών) και το τεχνικό επιτελείο είχε εισηγηθεί την παραχώρησή του τον περσινό καλοκαίρι.

Ο Τζόναθαν, όμως, επέλεξε να μείνει. Τώρα, που πλησιάζουμε στην τελική ευθεία της σεζόν, αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους. Πρώτος από όλες ο Ολυμπιακός που θα μπορούσε να τον αποκτήσει.

Η παρουσία του Ισπανού προπονητή, Μίτσελ, στον πάγκο του Ολυμπιακό είναι το κλειδί της ελληνική ομάδας για τον Τζόναθαν. Ο Μίτσελ, ο οποίος έφυγε την Σεβίλλη και τώρα βρίσκεται στην Ελλάδα, τον ήθελε στην Ανδαλουσία, αλλά δεν είχε σταθεί τυχερός. Τώρα σκέφτηκε ξανά αυτό στη νέα του ομάδα
».

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον Άρη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Βέλιο

Εντιαγέ: «Ξέρω πόσο σημαντική είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ για εσάς - Έρχομαι εδώ για να παλέψω για αυτή»

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δοϊρανλής

Επίσημο: Με αγορά-ρεκόρ στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι από τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Λουίς

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»