Μια… ανάσα από την απόκτηση του Μακούμπα Κάντζι βρίσκεται ο Λεβαδειακός, σύμφωνα με πληροφορίες τη SporDay.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εντός της ημέρας οι Βοιτωτοί να ανακοινώσουν την μεταγραφή του υψηλόσωμου επιθετικού, ο οποίος ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στην νεοφώτιστη Καλλονή.

Ο διεθνής άσος από την Γκάμπια είχε επαφές με την ΑΕΚ, την Skoda Ξάνθη και άλλους συλλόγους, όμως έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τους «πρασίνους».

Στον Λεβαδειακό εκτιμούν πως με την έλευση του 23χρονου παίκτη καλύπτουν τη θέση που έμεινε κενή με την αποχώρηση του Στέφανου Ναπολεόνι.

Παράλληλα, στη Λιβαδειά θα εγκατασταθεί ο ΈΡικ Γουόρντεν, αφού ο Γιάννης Κομπότης - σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα – είναι κοντά σε συμφωνία με τον Φωκικό.

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον Ιανουάριο και με ένα χρηματικό αντίτιμο θα ντυθεί στα πράσινα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες... αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με την γιαγιά και το... καπνογόνο!

Τσακίρης: «Τα δεδομένα για την επιστροφή Ρότα, Βάργκα και Στρακόσα - Σημαντική η δήλωση Νίκολιτς για Βίντα»

«Είπαν στον Γιόβιτς να πέσει και έπεσε»: Μήνυση του Μπέου σε Τζήλο και Πολυχρόνη για το Βόλος Elabet-ΑΕΚ

Νικολακόπουλος: «Ο Μπέιλι όπως ο Ζέλσον στον Ολυμπιακό»

Δεσύλλας: «Αυτοί οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ξεχωρίσει στα στατιστικά της λίγκας μέχρι τώρα»

Αθανασίου: «Ικανοποίηση για τη συνάντηση των τηλεοπτικών δικαιώματων - Σωστή απόφαση Νίστρουπ το 5ημερο ρεπό»

Νέα χορηγική συνεργασία για την Καλαμάτα