Έτοιμη να αποχαιρετήσει το Κιέλτσε είναι η ΑΕΚ.

Μετά από 17 μέρες επίπονης προετοιμασίας, οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης την τελευταία τους προπόνηση επί πολωνικού εδάφους.

Παρουσία και πάλι των Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς, Ντε Μπαρτόλο και Δημητριάδη, παίκτες και Κετσπάγια δούλεψαν σε χαλαρούς ρυθμούς ενόψει και του τεστ με την Πογκόν (18:00, ΝΟVA και ΕΡΤ2).

Με μοναδικό απόντα λοιπόν τον Ανάκογλου (που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας της σύσπασης στον αριστερό τετρακέφαλο) η ΑΕΚ έκλεισε κι επίσημα το βασικό στάδιο προετοιμασίας και μετά το τελευταίο σημερινό φιλικό, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη βάση της.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την 5η αγωνιστική και το 4/4 των διεκδικητών του τίτλου

ΠΑΟΚ: Εξάρθρωση ώμου για Άλι και Παβλένκα - Εξετάσεις και ο Ελουστόντο

Εντιαγέ: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ - Πιο δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα από το τουρκικό»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός είχε τον τρόπο να κάνει τη δουλειά κόντρα στην Καλαμάτα με την ατομική ποιότητα»

Αντύπας: «Οι 4 βαθμοί του Σάλιακα και ο εγκέφαλος Φρόιλερ - Έχει δουλειά ο Αλγουαθίλ στη διακοπή»

Κετσετζόγλου: «Δεύτερη φορά που μπαίνει σε εκτός έδρας ματς μετά το 10' η ΑΕΚ - Καθαρό πέναλτι του Γιόβιτς»

Λίσι: «Νίκη όχι με τον τρόπο που ήθελα, αλλά παλέψαμε όλοι μαζί» - Τι είπε για τους τραυματίες

Αντωνόπουλος: «Χάσαμε τη νίκη από ένα γκολ που χαίρεσαι να το βλέπεις - Να δω πότε η τύχη θα μας δώσει μία χαρά»

Τσορμπατζόγλου: «Θα χρειαστεί… υπερωρίες ο γιατρός του ΠΑΟΚ - Να γίνει ομάδα με σωστή νοοτροπία»

Τα highlights από τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού

TAGS: A.E.K.