Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Κέβιν Πάνγκος στη Ζαλγκίρις, αφού όλα δείχνουν πως ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λιθουανία.

Παναθηναϊκός και Ουνικάχα Μάλαγα διεκδικούσαν τον 23χρονο πόιντ γκαρντ, όμως, και η ομάδα του Κάουνας είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της εδώ και καιρό.

Όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Τσίμα Ντε Λούκας, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο μεριές έχει κλείσει και ο σύλλογος της Λιθουανίας θα πληρώσει το buy out του Καναδού αθλητή (έχει σλοβένικο διαβατήριο) στην Γκραν Κανάρια, προκειμένου να αποδεσμευτεί ο παίκτης.

Ο Πάνγκος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο Summer League, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά με την ισπανική ομάδα είχε κατά μέσο όρο 10,8 πόντους, 4,5 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ στην ACB.




Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube