Ένα από τα πρώτα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού ήταν αυτό του Άλαν Πουλίδο. Μέσα Ιουλίου και η περίπτωσή του παραμένει σε εκκρεμότητα.

Σύμφωνα πάντως με τους συμπατριώτες του Μεξικανού και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα ftbpro.com η συμφωνία των «ερυθρολεύκων» με τον 23χρονο επιθετικό αναμένεται να επικυρωθεί την ερχόμενη Τρίτη.

«Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Τίγκρες, Άλαν Πουλίδο, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, από την Ελλάδα. Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει παίκτης της ευρωπαϊκής ομάδας για τρία χρόνια», το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το δημοσίευμα.

Άγνοια δηλώνει από την μεριά της Τίγκρες ο Ρικάρντο Φεράτι. «Είναι κάτι που το ακούω πρώτη φορά από εσάς. Δεν ξέρω από πού προκύπτει αυτή η πληροφορία. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο και όποιος τον θέλει θα πρέπει να καταβάλει τη ρήτρα του», ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»