Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, σχεδιάζοντας για σήμερα αποκλεισμό των Τεμπών, στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι αγρότες από το πανθεσσαλικό μπλόκο θα κατευθυνθούν προς τις σήραγγες των Τεμπών με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα, όπου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση, κόβοντας πρακτικά τη χώρα στα δύο για ορισμένες ώρες.

Η απόφαση ελήφθη μετά τη γενική συνέλευση του μπλόκου της Νίκαιας πριν τρεις ημέρες, ως αντίδραση στην άρνηση της κυβέρνησης για συνάντηση με κλιμάκιο υπουργών υπό τον πρωθυπουργό ή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Στην Καστοριά, αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής με τα αγροτικά τους μηχανήματα, προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι, έξω από το γραφείο της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπίας Τελιγιορίδου.

Σε αποκλεισμό του δρόμου και στο Δερβένι, από τη μία έως τις 2 το μεσημέρι, προσανατολίζονται και οι αγρότες της περιοχής, οι οποίοι επιδιώκουν να κλείσουν και τους παράδρομους στη δυτική είσοδο και έξοδο της Θεσσαλονίκης προς Καβάλα.

Γύρω στις 12 θα κλείσουν αγρότες τον δρόμο στο ύψος των Μαλγάρων, ενώ την ίδια ώρα θα κινητοποιηθούν και οι αγρότες στην Κουλούρα Ημαθίας. Στις Σέρρες οι αγρότες θα προχωρήσουν σε κλείσιμο δρόμων μετά τις 2 το μεσημέρι.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μέγκαν Μαρκλ: Και ο αδελφός της στο μικροσκόπιο της έρευνας για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος φερόμενος εγκέφαλος της ΜΚΟ για τα παιδιά με καρκίνο - Τι είπε στον ανακριτή

Σοκ στη Γερμανία από τον αιφνίδιο θάνατο του Βαυαρού Αϊβάνγκερ

Τα εργαστήρια κατέληξαν στον μηχανισμό θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν περισσότερες από 40 διαρρήξεις με πρωταγωνιστή 16χρονο

Τηλεφώνημα για βόμβα σε δύο πτήσεις της Aegean προς Μιλάνο και Βιέννη

Σκάνδαλο με ΜΚΟ: Λογαριασμοί στελεχών σε τράπεζες Λιθουανίας και Δανίας

Μαρούσι: Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Κέντρο Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί

Ο Ερντογάν θέλει να μιλήσει με τον Πούτιν μετά τη συνάντηση με τον Ζελένσκι – Τι είπε για τις ΗΠΑ